Podłoże aktywne

Kicia36
Akwarysta
Akwarysta
Posty: 719
Rejestracja: 25 lipca 16, 22:58

Podłoże aktywne

Postautor: Kicia36 » 14 października 18, 11:42

Takie pytanie : czy ryby można trzymać w akwarium na podłożu aktywnym ?

Awatar użytkownika
Mattija2
Ryba
Ryba
Posty: 347
Rejestracja: 17 września 15, 16:05

Re: Podłoże aktywne

Postautor: Mattija2 » 14 października 18, 12:09

Pewnie, że można. Tylko takie, którym to odpowiada :)

Kicia36
Akwarysta
Akwarysta
Posty: 719
Rejestracja: 25 lipca 16, 22:58

Re: Podłoże aktywne

Postautor: Kicia36 » 14 października 18, 12:24

Czyli woda miękka i kwaśna ? np: bojownik ?

Awatar użytkownika
Mattija2
Ryba
Ryba
Posty: 347
Rejestracja: 17 września 15, 16:05

Re: Podłoże aktywne

Postautor: Mattija2 » 14 października 18, 18:04

Może być teoretycznie bo nie kopie, każda ryba kopiąca będzie Ci robic mega syf z podłoża aktywnego. Jeśli masz zamiar akwarium trzymać dla bojka i obsadzić roślinami - to czemu nie, lecz z aktywnym trzeba mieć trochę doświadczenia, aby wszystko szło bezproblemowo.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości