[140] Malawi 140 l

Awatar użytkownika
KAMYK32
Aqua Rodzina
Aqua Rodzina
Posty: 3219
Rejestracja: 22 grudnia 13, 17:30
Lokalizacja: GDAŃSK

Re: [140] Malawi 140 l

Postautor: KAMYK32 » 30 września 14, 20:29

Są na to inne sposoby :razz: np.soda oczyszczona ;-) i nie potrzebne są wapienie i piaskowce które słabo się prezentują.
Masz PW.


maniek1984
Narybek
Narybek
Posty: 69
Rejestracja: 31 stycznia 14, 20:43

Re: [140] Malawi 140 l

Postautor: maniek1984 » 2 października 14, 19:02


kiler1984ww
Akwarysta
Akwarysta
Posty: 547
Rejestracja: 19 stycznia 08, 18:01
Lokalizacja: Ostr wlkp

Re: [140] Malawi 140 l

Postautor: kiler1984ww » 30 października 14, 11:26

no tak widać różnicę, lampa robi swoje

ale od zbiornika bije przerażająca monotonią
380L>>
http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?p=340909#340909


260L >>Kiryski
100L >>Raki krewetki ślimaki
60L >>Raki

maniek1984
Narybek
Narybek
Posty: 69
Rejestracja: 31 stycznia 14, 20:43

Re: [140] Malawi 140 l

Postautor: maniek1984 » 20 listopada 14, 17:51

aktualizacja mojego baniaczka ;-) zielonego malawi ;-)

ph na stałym poziomie 7.5
czas świecenia:10 godz dziennego 11:30-21:30
2 godz nocnego 21:25-23:25
wszystko włącza oraz wyłącza się automatycznie

w dzień:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/188 ... 41955.html

w nocy:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9a ... a3a0f.html

Awatar użytkownika
BORYS27
Ryba
Ryba
Posty: 484
Rejestracja: 22 września 14, 16:32
Lokalizacja: KRK-Krzeszowice

Re: [140] Malawi 140 l

Postautor: BORYS27 » 11 lutego 16, 11:33

Może nie znam się na Malawi ale czegoś tu mi brak hmm.. Ciekawe jakbyś zamontowal czarne tło? Może coś by się odmieniło na duży +?
moje szkiełko ,, SKROMNE 300''
http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?p=339382#339382
Zapraszam do oceny :-D

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości