polak.krk pisze:Tak jak pisalem jest to buk, korzen nie jest bardzo gruby, ma kilka mniejszych korzeni wystajacych z jednego glownego.
Tak jak pisałem... idź i działaj
polak.krk pisze:Tak jak pisalem jest to buk, korzen nie jest bardzo gruby, ma kilka mniejszych korzeni wystajacych z jednego glownego.
polak.krk pisze:zy wrzucic go do piekarnika i tak go suszyc?
polak.krk pisze:czy czekac pol roku az wyschnie?
polak.krk pisze:Czy nic nie robic z nim tylko od razu gotowac?
Aigel pisze:deXter, jaki ty cham jesteś
deXter pisze:Nie wysuszysz go tak
deXter pisze:Musisz go wysuszyć aby go potem ugotować nie ma innej opcji.
Ruki pisze:Można kilkukrotnie ugotować, a raczej zagotować. Ja tak czasem
Aigel pisze:deXter, jaki ty cham jesteś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości