Gatunki odpowiednie do naszej polskiej kranówki
Regulamin forum
Jeżeli chcesz pomocy lub rady związanej z obsadą zbiornika powinieneś udzielić niezbędnych informacji o swoim akwarium i sposobie jego prowadzenia. TUTAJ jest dostępny wzór tworzenia nowych tematów.
Jeżeli chcesz pomocy lub rady związanej z obsadą zbiornika powinieneś udzielić niezbędnych informacji o swoim akwarium i sposobie jego prowadzenia. TUTAJ jest dostępny wzór tworzenia nowych tematów.
Re: Gatunki odpowiednie do naszej polskiej kranówki
No właśnie mi na sam początek (bo mam akwarium miesiac, córka koniecznie chciała) Pani poradziła właśnie pielęgnice afrykańskie na razie jest fajnie, ale córa już mnie męczy o zwiększenie akwarium... Oczywiście czyszczeniem itd. zajmuję się głównie ja, chociaż mi pomaga jak umie
- DaveProzny
- Ryba
Re: Gatunki odpowiednie do naszej polskiej kranówki
Pani z zoologa ci wciśnie wszystko, aby zarobić. Pewnie ryby dawno skarłowaciały w sklepie przez lata, a ty byłeś rynkiem zbytu.
,,Jeśli nie chcesz swojej zguby, złottą rrybkę wyjmi z kuli!"
STANOWCZE NIE dla robienia z akwarium labolatorium
I jeszcze bardziej stanowcze dla robienia parametrów dla ryb z odłowu dla sklepowych mutantów!
STANOWCZE NIE dla robienia z akwarium labolatorium
I jeszcze bardziej stanowcze dla robienia parametrów dla ryb z odłowu dla sklepowych mutantów!