Witam,
Szukam osoby, która zajmie się naprawą belki LED, którą posiadam.
Jest to belka LED 140 cm na sterowniku LED Dimmer v5, zasilana zasilaczem POS-200-24-C.
Niestety, belka przestała świecić. Z moich obserwacji wynika, że powinna ona wieczorem zaczynać się ściemniać i o 24:00 całkowicie się wyłączać. Tymczasem o 24:00 świeciła tak samo jak w dzień. Próbowałem wyszukać sterownik przez Wi-Fi, aby sprawdzić ustawienia, ale nie mogę go znaleźć. Wyłączyłem lampę ręcznie i od tej pory tylko na chwilę mruga przy włączaniu lub wyłączaniu. Sterownika nie da się wyszukać przez Wi-Fi
Pilnie szukam osoby, która mogłaby się tym zająć, ponieważ nie mam nic w zastępstwie do akwarium, a lampa ma co najmniej 2 lata i nie pamiętam, gdzie ją zamawiałem.
Ewentualnie, proszę o informację, czy wymiana samego sterownika rozwiązałaby problem. Dioda zasilacza świeci na zielono, a dioda sterownika mruga na niebiesko.
Pozdrawiam.
Dodam jeszcze, że przy włączaniu i wyłączaniu belka zawsze najpierw mrugała, a potem się zaświecała.
Martwa belka led