Niestety jestem zmuszony się pozegnać nie tylko z tym forum ale z każdym i grupami na fb koncze moja juz historie z akwarystyka dzisiejsza akwarystyka nie jest dla mnie pozerstwo ignorancja itp
nie piszcie do mnie ten rozdział zamykam raz na zawsze
zycze wam samych sukcesow w akwarystyce moze wy sie dostosujecie do aktualnego porazajaco niskiego poziomu akwarystyki
zegnam
Pożegnanie
Re: Pożegnanie
Nie wiem o co chodzi ale... i tak wrócisz 
Powodzenia w realu, odpocznij sobie przez wakacje, a we wrześniu (albo i prędzej) wracaj

Powodzenia w realu, odpocznij sobie przez wakacje, a we wrześniu (albo i prędzej) wracaj

Neon Innesa piszemy wielką literą, podobnie jak Endlera, Ramireza, Blehera i inne nazwy ryb pochodzące od nazwiska.
Ponadto "Innesa" piszemy przez dwa "n" i jedno "s".
Moje akwaria:
1. Czterdziestka-piątka
2. Było LT, jest CW:
Zapraszam na Oficjalny FanPage naszego forum! Kliknij "Lubię To!"
Cykl azotowy w akwarium- w pigułce
Inspirujesz I Fascynujesz

Ponadto "Innesa" piszemy przez dwa "n" i jedno "s".
Moje akwaria:
1. Czterdziestka-piątka
2. Było LT, jest CW:
Zapraszam na Oficjalny FanPage naszego forum! Kliknij "Lubię To!"
Cykl azotowy w akwarium- w pigułce
Inspirujesz I Fascynujesz

Nie ściemniaj . Możesz przecie sie akwarystyką zajmować sam dla siebie dajac przykład i windując poziom - nie musisz sie dostosowywać . Niech sie inni do Ciebie dostosowują
znów Ci w pracy pani kazała wpuścić "Nemo" do słodkowodnego, bo dziecku się podoba?:P
Poziom niewysoki a jak zrezygnujesz to jeszcze spadnie. Fora są pełne ludzi od "parametry nie mają żadnego znaczenia", potrzeba dla wyrównania trochę takich Bartków. Idź na piwo, odpocznij, popatrz na swoje paletki dla relaksu i wracaj. To przecież uzależnia
Poziom niewysoki a jak zrezygnujesz to jeszcze spadnie. Fora są pełne ludzi od "parametry nie mają żadnego znaczenia", potrzeba dla wyrównania trochę takich Bartków. Idź na piwo, odpocznij, popatrz na swoje paletki dla relaksu i wracaj. To przecież uzależnia