Konwersja Forum
Re: Konwersja Forum
Mam nadzieje ze niebawem wszystko będzie działać idealnie, ja z racji wieku będę sie dłużej przestawiał na "nowe" niż młodsi koledzy
skrzatekMK pisze:Cześć,
Nie żebym się czepiał, ale można zamienić te żółwi na rybki? Żółwie mi nie pasują do tego forum.
Wygląd będzie cały zmieniony na masz indywidualny, to jest jakiś gotowy szablon ktory został wgrany by coś było.
Jak wróci pełna funkcjonalność forum przejdziemy do zmiany szablonu wiec spokojnie, bedą rybki
Działa elegancko Także musiałem przypomnieć hasło bo nie działało
Mnie nie zadziałało stąd kontakt bezpośrednio poprzez e-mail (dzięki barttsw za namiary).
Z lekkim opóźnieniem, ale poszło.
A ja już mam nerwa - hasło po zresetowaniu (które mi podąłeś ) wywala mnie i ciagle cos tam nie pasuje .
abiba_ pisze:wywala mnie i ciagle cos tam nie pasuje .
"coś" czyli co?
Wyślij mi na PW adres e-mail jaki masz mieć podpięty pod stare konto, skonfiguruję Ci je zdalnie. Aktualnie masz tam e-mail na onecie, na który bez problemu przychodzą linki aktywacyjne (sprawdzałem chwilę temu). Zrobimy tak, żeby działało
Neon Innesa piszemy wielką literą, podobnie jak Endlera, Ramireza, Blehera i inne nazwy ryb pochodzące od nazwiska.
Ponadto "Innesa" piszemy przez dwa "n" i jedno "s".
Moje akwaria:
1. Czterdziestka-piątka
2. Było LT, jest CW:
Zapraszam na Oficjalny FanPage naszego forum! Kliknij "Lubię To!"
Cykl azotowy w akwarium- w pigułce
Inspirujesz I Fascynujesz
Ponadto "Innesa" piszemy przez dwa "n" i jedno "s".
Moje akwaria:
1. Czterdziestka-piątka
2. Było LT, jest CW:
Zapraszam na Oficjalny FanPage naszego forum! Kliknij "Lubię To!"
Cykl azotowy w akwarium- w pigułce
Inspirujesz I Fascynujesz
Dzięki i sorry za zamieszanie - temat jest opanowany
(przy okazji konto abiba_ mozna usunać zostawiając niniejsze tzn bez podkreślenia)
(przy okazji konto abiba_ mozna usunać zostawiając niniejsze tzn bez podkreślenia)
To elegancko
W ten weekend powinien dojść shoutbox oraz tapatalk. No i zostanie tylko zmiana szablonu na nasz
W ten weekend powinien dojść shoutbox oraz tapatalk. No i zostanie tylko zmiana szablonu na nasz
- skrzatekMK
- Akwarysta
Piękne Błazenki. A który to Nemo?
To taka wersja przejsciowa, na razie mamy strasznie morszczakowty klimat, ale lepsze to niż żółwie ;D
A ja trochę z innej beczki. Jest jakaś szansa na możliwość wrzucania fotek bezpośrednio na serwer taj jak np. na cichlidae ? Teraz jest masakra ze znikającymi fotkami.