Cześć, witam Was bardzo serdecznie. Chciałbym przedstawić filmik który nakręciłem w Afryknarium we Wrocławiu, możemy zauważyć liczne ryby. Jeśli ktoś ma możliwość gorąco POLECAM, gdy przechodzimy przez tunel a nad nami pływają ryby ahhh cudowne uczucie Przepraszam za jakość lecz w tunelach / pomieszczeniach jest ciemno i aparat nie mógł sobie z tym poradzić
Miałem się tam wybrać 11 listopada , dobrze ze nie pojechałem bo kolejki były MEGA i jeszcze raz MEGA , wszystkie pobliskie ulice potężne korki . Z tego co mi wiadomo to do afrykarium wpuszczali po 200 typa co 2h. Nie wiem jak to dzisiaj wygląda ale na pewno się wybiorę
Chyba miałem szczęście, bo jak byłem pod koniec wrześnie to ludzi było dużo ale w kolejce nie stałem Z pewnością warto się tam wybrać - polecam wszystkim.
Pewnie na Zoo Botanica 2016? Ja też załatwiłem obie sprawy na raz Zoo jest fajne, można spędzić tam cały dzień. Jest co zwierzać i co robić. Też polecam.
Temat jest z 2014r (ktoś odkopał ) najwidoczniej zaraz po otwarciu afrykarium z oceanarium waliły tam tłumy. Teraz jest względnie OK.
Neon Innesa piszemy wielką literą, podobnie jak Endlera, Ramireza, Blehera i inne nazwy ryb pochodzące od nazwiska. Ponadto "Innesa" piszemy przez dwa "n" i jedno "s".