czy taki filtr dobry?

zulwik
Ikra
Ikra
Posty: 9
Rejestracja: 1 sierpnia 05, 18:32

czy taki filtr dobry?

Postautor: zulwik » 27 września 05, 20:37

witam chciałem sie zapytać czy do stawu o pojemnośći ok 900 litrów moge zastosować filtr akwariowy firmu np aqael?????

Awatar użytkownika
Dave
Aqua Rodzina
Aqua Rodzina
Posty: 2000
Rejestracja: 1 września 04, 12:26
Lokalizacja: okolice Płońska

Re: czy taki filtr dobry?

Postautor: Dave » 28 września 05, 14:54

Oczywiscie. Musi byc to jednak bardzo duzy filtr (mowie tu o mocy, nie pojemnosci). Koniecznie dokladnie przeczytaj instrukcje, tam pisze w jakiej glebokosci i w jakiej temperaturze dziala filtr. Jesli myslisz o filtrze wewnetrznym to bedziesz musial zastosowac z 4 Fan 3, lub ze 2 jakies mocne Atmany.

zulwik
Ikra
Ikra
Posty: 9
Rejestracja: 1 sierpnia 05, 18:32

filtr

Postautor: zulwik » 1 października 05, 08:35

dzieki z odpowiedz pozdrawiam
a tak na marginesie to może być aqua szut turbo 3 W ????

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość